Voorgerechten

Een door onze koks samengestelde proeverij van diverse voorgerechten samen met een glaasje mosterdsoep. € 11,50

Carpaccio van dun gesneden Wieringer Weide® rund met oude Parmezaanse kaas, pesto en pijnboompitten. € 10,50

Spies van gebakken kaaskroketjes met een dip van peerappelcompote en truffelmayonaise. € 9,50

Salade met Noorse garnalen, feta en cocktailsaus. € 9,50

Aardappelsalade De Buurt met boerenham en kappertjes en augurk. € 9,25

Salade van gerookte makreel rode biet en geitenkaas. € 9,75

Gegratineerde champignons in knoflook roomsaus met een briochebroodje. € 10,50

Bakje brood met kruidenboter en pesto. € 3,50

Tomatensoep Halfweg met soepballen. € 4,50

Mosterdsoep met gerookte paling. € 4,50

Hoofdgerechten

Gebakken varkenshaas met champignonsaus. € 19,75

Gegrilde Wieringer Weide entrecote  met huisgemaakte kruidenboter. € 23,25

Gebakken eendenborst met sinaasappelsaus. € 20,25

Scholfilet met gebakken mosselen en bieslooksaus. € 19,25

Zalmfilet uit de oven met dille en citroen in een saus van Noorse garnalen. € 19,50

Knolselderijburger met lintpasta en salsasaus. € 18,50

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, groenten en rauwkost.

Extra bakje groenten of aardappelen € 1,75. Extra bakje friet met mayonaise € 2,25.

Friet mayonaise en appelmoes met een kroket, frikandel of kipnuggets.

Kinderijsje met een verrassing. € 7,75.

Nagerechten

Dessert van de chef gemaakt van diverse ijssoorten en vruchten € 6,75

Vanilleroomijs met chocoladesaus en slagroom € 5,75

Cheesetaartje met bastogne en witte chocolade framboosijs € 5,75

Sinaasappel peperijs met een glaasje likeur 43 € 5,75

Spekkoek met pistacheroomijs en karamelsaus € 5,75

Plategerechten

Kipsate met satésaus € 16,50

Spareribs Texas style € 16,50

Kalkoenfilet omwikkeld met Spaanse ham en champignonsaus € 16,50

Gebakken pangasiusfilet met bieslooksaus € 16,50

Onze Plate gerechten worden geserveerd met friet, salade en mayonaise.